Ik zal op het Kart World Championship eind deze maand uitkomen voor BlueStar Racing team, waarbinnen ik aan de zijde van wereldkampioenen Mathias Grooten, Rico Haarbosch en Ruben Boutens het beste van mezelf zal geven om te strijden voor het individueel en teamkampioenschap.

De teamgenoten die ik heb zijn me zeer bekend, en wellicht de sterkste selectie aan rijders die je kan maken binnen België en Nederland. Ik zal mijn handen vol hebben om elke race ijzersterk voor de dag te komen, maar net dankzij deze ultieme teamgenoten aan mijn zijde zal ik extra gemotiveerd zijn om elke seconde van het kampioenschap boven mijzelf uit te stijgen.

Laat je niet misleiden, ik zal ook zeker mijn best doen om die individuele titel te pakken! Het belooft leuk te worden binnen ons team, want dat teamkampioenschap is natuurlijk ook een prioriteit.